Echipament complet de fotbal pentru copii. Este ieftin si personalizat

Un echipament de fotbal este o parte obligatorie a sportului. Trusa include orice elemente utilizate pentru a preveni sau a reduce vătămările suferite de persoana care practică acest sport. Așadar, care este cel mai bun set de echipament de fotbal pe care să îl cumpărați pentru copilul dumneavoastră? Depinde cu adevărat de vârsta și de sexul copilului dumneavoastră.

De exemplu, dacă copilul dvs. este o fetiță de 8 ani, atunci veți dori să-i cumpărați un set care este făcut pentru această grupă de vârstă. Un set complet de trusă de fotbal pentru această grupă de vârstă va include un tricou, pantaloni scurți, șosete, crampoane, apărători de tibie și o minge. Dacă copilul dumneavoastră este o fetiță de 9 ani, atunci veți dori să îi cumpărați un set care este făcut pentru această grupă de vârstă.

Trusa de fotbal este echipamentul complet de care are nevoie un copil pentru a juca fotbal. Trusa ar trebui să includă o minge de fotbal, un tricou de fotbal, pantaloni scurți, jambiere, echipament de protecție adecvat pentru a asigura siguranța și o pompă de balon. Este important să contactați clubul sau organizația locală pentru a obține dimensiunea adecvată și pentru a vă asigura că toate nevoile de siguranță ale copilului dvs. sunt îndeplinite.

Primul lucru de care veți avea nevoie este un tricou. Tricoul este partea de sus a echipamentului pe care îl poartă jucătorii. Există multe stiluri diferite de tricouri care sunt disponibile, dar pentru copiii mai mici, aceștia vor avea nevoie de un tricou de substituție. Acestea sunt, de obicei, tricouri monocolore care sunt imprimate cu direcția echipei. Următoarea piesă de îmbrăcăminte de care au nevoie jucătorii sunt pantalonii scurți. 

La Decathlon găsești echipamente de fotbal accesibile

Numele meu este Madeline și sunt o absolventă recentă de facultate, interesată de sport și modă. Recent, am dat peste niște echipamente de fotbal la prețuri accesibile la Decathlon și abia așteptam să le împărtășesc cu voi! Am fost la cumpărături cu familia mea și căutam un echipament nou de baseball pentru nepotul meu.

Am fost surprinși să constatăm că Decathlon avea o gamă largă și accesibilă de produse și am reușit să găsim ceea ce căutam fără să ne rupem de bancă! Decathlon are o gamă de produse pentru sporturile de amatori, inclusiv baseball, fotbal, baschet, fotbal, înot, hochei, tenis, rugby, skateboarding, karting, alpinism, schi, alergare, golf, volei etc.

Frumusețea deplină a fotbalului, de la copii la adulți, nu se simte niciodată mai mult decât atunci când ești pe teren. Felul în care răsună sunetul mingii care țopăie pe teren. Felul în care poți fi urmărit de un roi de jucători pe un teren viu, care respiră, sau de unul singur, cu un salt și o săritură.

Să lași o minge să se strecoare pe lângă un adversar, să o pui între tine și el și să marchezi un gol. Dar, de multe ori, echipamentul este costisitor și în afara bugetului pentru mulți. Dar la Decathlon, echipamentul de fotbal la prețuri accesibile pentru toate vârstele și mărimile este la doar un clic distanță.

Decathlon nu este doar cel mai mare magazin de articole sportive din lume, ci și cel mai bun. Este destinația perfectă pentru sportivii de toate vârstele care caută echipament de fotbal la prețuri accesibile. Totul începe cu specialistul în sport Decathlon. Acești experți pot răspunde la orice întrebare pe care o aveți – de la găsirea unei mărimi de bâtă pentru un copil de șase ani până la cele mai bune ghete de fotbal pentru un profesionist.

Te vor ajuta să alegi echipamentul potrivit dintr-o gamă de mărci, astfel încât să te poți concentra pe sportul tău și nu pe echipamentul tău. Pe lângă faptul că sunt dotate cu experți, magazinele Decathlon au o selecție largă de echipamente de fotbal la prețuri accesibile.

Echipamente de fotbal cu personajul favort al copilului tău

Odată cu sezonul de fotbal în plină desfășurare, este timpul să începem să ne gândim pentru ce echipă să fim alături. Sigur, jucătorii sunt importanți, dar cum rămâne cu moda? Pittsburgh Steelers au multe în acest sezon, cu un fundaș de top și o franciză câștigătoare, dar moda este ceea ce ne preocupă.

Ei poartă uniforme cu culori pastelate și o cască aurie cu o bâtă neagră lângă nas. Dar moda merge dincolo de uniformă. Jucătorii de la Steelers poartă mănuși și pantofi în culorile echipei și, uneori, poartă șosetele echipei.

Săptămâna aceasta ne vom uita la echipamentul de fotbal al copiilor cu personajul lor preferat! Îmi place să mă uit la fotbal, iar echipa mea favorită este Chelsea FC. Sunt un mare fan al echipei Blues și cred că echipamentul pe care îl poartă este atât de uimitor. Dacă vrei să știi care este jucătorul meu preferat, întreabă-mă pe mine!

Sunt sigur că știți cu toții că este perioada de transferuri, iar Blues tocmai l-au achiziționat pe Eden Hazard de la Lille. Hazard ar fi fost monitorizat de Manchester United și Arsenal, dar, evident, Chelsea a avut câștig de cauză. Deci, cum credeți că va arăta noul kit acum că el este în echipă? Și fiicei mele îi place fotbalul și îi plac prințesele Disney.

Ne place să lovim o minge și ne place să ne uităm la fotbal, lui Liam îi place să se uite la Manchester United și amândoi așteptăm cu nerăbdare începerea noului sezon. El are un jucător preferat, care este Paul Pogba, iar Liam a primit un nou tricou Man Utd cu jucătorul său preferat pe spate. A fost un cadou de la bunicii lui și l-a purtat la școală zilele trecute. Echipamentul de fotbal preferat al lui Liam este și tricoul jucătorului său preferat, așa că i-ar plăcea să intre în posesia unui tricou semnat de jucător.

De ce e bine să practici un sport ca și copil

Este bine să practici un sport în copilărie din mai multe motive. Totuși, unul dintre cele mai importante motive este acela că ajută la stabilirea unor obiceiuri de fitness pentru toată viața. Cercetările au arătat că copiilor care practică un sport în copilărie le este mai ușor ca adulți să mențină o greutate sănătoasă. Beneficiile sociale și emoționale ale practicării unui sport în copilărie sunt, de asemenea, extrem de benefice.

Atunci când practicați un sport în copilărie, formați legături de durată cu cei care împărtășesc aceste pasiuni cu dumneavoastră. Aceste prietenii ajută ca acele prietenii să dureze toată viața și pot chiar să vă îmbunătățească sănătatea mentală și fizică. Practicarea unui sport în copilărie vă ajută, de asemenea, să învățați multe lecții de viață. Învățați despre munca în echipă, dedicare și muncă asiduă prin practicarea unui sport în copilărie.

Practicarea unui sport la o vârstă fragedă este o idee bună, deoarece sportul este o modalitate excelentă de a rămâne activ într-un mod sănătos. De asemenea, îi poate învăța o nouă abilitate și îi poate învăța să fie un bun sportiv atunci când pierd. Practicarea unui sport la o vârstă fragedă îi poate ajuta să se mențină în formă și îi ajută să dezvolte o bună etică a muncii, ceea ce îi va ajuta când vor crește.

Ghete de fotbal pentru copii

Cele mai bune ghete de fotbal pentru copii pot fi greu de găsit, dar ele vor face diferența între un joc lin și eficient și unul dur și dezechilibrat. Când vine vorba de ghete de fotbal pentru copii, există câteva lucruri pe care doriți să le rețineți.

Primul lucru pe care doriți să îl faceți este să îi luați întotdeauna copilului dvs. o mărime care să fie de două ori mai mare decât vârsta lor în luni, deci în acest caz, dacă copilul dvs. are 5 ani, ar avea nevoie de o mărime 10 în majoritatea cazurilor. Următorul lucru pe care doriți să îl faceți este să alegeți un material sintetic în loc de piele, pentru că îi va fi mai ușor să alerge în el și asta va face în majoritatea timpului.

Copiilor le place să joace tot felul de sporturi, dar picioarele lor continuă să crească, ceea ce înseamnă că ghetele de fotbal trebuie înlocuite. Să aruncăm o privire la ceea ce este disponibil pentru copiii care încep să joace fotbal. Există multe tipuri de ghete de fotbal, dar cele trei tipuri principale sunt RILLA, TUVA și HAIX.

Poți citi mai multe despre ele consultând acest site web, dar ceea ce este important de știut este că toate ghetele de fotbal pentru copii sunt concepute pentru confort. Aceste ghete sunt concepute pentru a crește stabilitatea și echilibrul. De asemenea, ele oferă protecție pentru glezne și picioare în cazul unei coliziuni. 

Echipamente de fotbal Nike pentru copii

Nike a creat ghetele de fotbal Nike Jr. Mercurial Vapor pentru copii. Ghetele de fotbal Nike Jr. Mercurial Vapor pentru copii sunt disponibile în două culori diferite: Negru și Albastru. Ghetele au o parte superioară sintetică, care este realizată cu o piele integrală.

Gheata oferă un contra călcâi amortizat pentru o senzație confortabilă și blocată. De asemenea, cizma are o limbă cu trei dungi și o limbă căptușită cu o talpă amortizată pentru un plus de confort. Ghetele de fotbal pentru copii Nike Jr. Mercurial Vapor au o talpă exterioară texturată pentru tracțiune și un swing mai rapid și mai fluid. Aceste ghete sunt concepute pentru utilizarea pe teren, dar pot fi folosite și pentru jocul în interior.

O mulțime de copii care joacă fotbal adoră să se joace cu echipamentul de fotbal Nike. Aceștia oferă o gamă largă de echipamente, iar prețurile la echipamentele lor de fotbal pentru copii sunt foarte rezonabile. Copiii pot alege cu ușurință ceea ce le place, cum ar fi pantofi precum pantoful Pro Dual Crew Elite sau pantoful Combat Street.

Copiilor mici le place, de asemenea, să se joace cu căști, cum ar fi casca Revolution Speed. Părinții care le cumpără copiilor lor echipament de fotbal Nike pentru copii se simt cu adevărat bine, deoarece știu că copilul lor este în siguranță și fericit.